Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bstaprot/xn--hlsoportalen-gcb.com/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Så blir du av med svinkoppor - Hälsoportalen

Så blir du av med svinkoppor

Symtom vid svinkoppor

Svinkoppor smittar främst barn. Det är vanligt att svinkoppor börjar som en enda liten prick i ansiktet. Pricken brukar sedan utvecklas till en blåsa med vätska och var. Det varierar från fall till fall men oftast bildas nya blåsor eller röda fläckar intill området. Ibland uppstår nya utslag på helt andra ställen på kroppen. Personer med svinkoppor brukar inte känna sig sjuka utan det jobbiga är att de främst svider men i ovanligare fall så kan det ge en svårare infektion och feber. Svinkoppor uppstår ofta i sammanband med en förkylning eller hos barn som ofta har eksem.

Bli av med svinkoppor

Tvätta utslagen noggrant med flytande tvål och vatten både morgon och kväll. Du kan även köpa en klorhexidinlösning eller microcid som finns hos apotea:

Microcid 1% kräm, 25 g
Fri frakt just nu!

>

-Gratis fraktalternativ. Kan skickas idag.
Är speciellt framtaget för att effektivt ta bort svinkoppor. Det innehåller ej antibiotika utan använder det bakteriedödande ämnet väteperoxid.

Köp

96kr

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *